QUI SOM?

NOU ATENEU LLIBERTARI OKUPAT

 Aquest 20 de setembre s’inaugura (o s’ha inaugurat, depèn de en quin moment estiguis llegint aquest text) l’Ateneu Arrel a Lleida. Ja fa uns quants mesos, però, que el vam ocupar, i desde llavors hem estat treballant-hi, intentant donar-li “cara i ulls”, ja que l’estat en que ens el vam trobar era deplorable. No està molt clar quí és el propietari legal de l’edifici, l’únic que sabem és que l’edifici portava uns 7 anys abandonat i que avans d’estar-ho era una discoteca anomenada Rumbahavana.

Per què vam decidir ocupar aquest espai? Doncs perquè un grup de persones de diferents procedències teníem la necessitat de disposar d’un lloc on desarrollar les nostres idees i un “punt base” per difondre les diferents lluites contra el model social i econòmic actual.

No ens n’amaguem, les nostres idees són les anarquistes, però això no vol dir pas que només els “anarquistes” tinguin cabuda a l’Arrel. Qualsevol persona és benvinguda sempre i quan tingui clar i respecti la nostra forma de funcionar: l’assemblea. No tenim líders ni presidents, i una actitut autoritària mai tindrà cabuda dins l’Arrel.

 

Posem en pràctica les nostres idees

Construïm una nova realitat

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s