PROJECTES

Biblioteca llibertària: Un lloc on trobar llibres i informació sobre les diferents lluites que s’han succeït al llarg de la història i les que s’estan succeïnt en el present. També serà un espai de debat polític, on intentarem organitzar-hi sovint xerrades i presentacions de llibres. Quan aquesta estigui acabada, disposarà també d’ordinadors i taules per poder estudiar.

Cafeta/espai polivalent: Espai on prendre algun beure i menjar alguna coseta. De tant en tant hi organitzarem menjadors a preus populars, projeccions audiovisuals… També hi ha un petit escenari on hi podrem escoltar cantautors o recitals de poesia.

Gimnàs: A la part de baix hi trobem aquest espai preparat per a fer-hi exercici o aprendre tècniques d’autodefensa. Disposa de peses i sacs de boxa.

Sala d’actes: Sala gran amb escenari. De moment està en construcció, però quan s’acabi servirà per fer-hi actes que necessitin més espai del que hi ha a la part de la cafeta.

Botiga gratis: Petit espai on pretenem fomentar el reciclatge i l’intercanvi. Hi podràs portar lo que et sobri o podràs agafar lo que necessitis de forma gratuïta.

No tots els projectes són tirats endavant per la mateixa gent. Intentem, però, participar tots en tot d’alguna manera. L’Assemblea Llibertària, per exemple, és la que porta la iniciativa en l’espai de la biblioteca. Al gimnàs, en canvi, hi està treballant més la Coordinadora Antifeixista.

Qualsevol persona o col·lectiu pot utilitzar l’espai per montar-hi algun acte, sempre i quan sigui des de l’autogestió i el principi de no-autoritat.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s